Participa a l’Assemblea General Ordinària

Donem el tret de sortida a la nova temporada

El proper 1 d’Octubre comença la nova temporada a Beach Tennis Montgat i enguany volem omplir-la d’activitats per a tots els socis i sòcies.

Com marquen els estatuts del Club, cada any la Junta ha de convocar l’Assemblea General Ordinària per a donar veu i vot als socis en relació a les propostes i pressupostos del Club per a aquesta temporada.

Així doncs, el proper divendres 26 d’Octubre et convidem a assistir a l’Assemblea que es cel·lebrarà a les instal·lacions del Nàutic, on et presentarem les novetats per a la temporada vinent i gaudiràs del teu espai per a poder fer propostes, donar-nos idees i exposar la teva opinió en relació als temes del Club.

Premis Lliga Legend

La temporada passada, la nostra estimada Lliga Legend va tenir un final agredolç al no poder-se disputar molts del partits donades les males condicions climàtiques que varem tenir.

No obstant, el format va agradar i tenim guanyadors de les diferents categories als qui ens agradaria convidar a recollir els seus premis, coincidint amb la data de l’Assemblea.

També volem convidar especialment a tots i totes les que vareu participar a la Lliga, ja que tenim el regal de la samarreta esperant per donar-vos-la aquell dia.

Sopar de benvinguda

I com que el que ens agrada és tenir-vos a prop i passar estones junts, hem pensat finalitzar l’acte de l’Assemblea i el lliurament de premis de la lliga legend amb un sopar al restaurant del Nàutic per cel·lebrar que continues amb nosaltres la propera temporada.

INSCRIPCIÓ

Per poder organitzar millor la vetllada, t’agrairem ens confirmis si assistiràs a l’Assemblea i al sopar fent la inscripció a través del formulari que trobaràs a continuació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *