Festa inauguració Beach Tennis Nàutic Masnou

Benvinguts a la vostra nova casa!

Ja feia uns dies que ho anunciavem i finalment podem dir que el Club Beach Tennis Montgat i el Club Nàutic Masnou, hem signat un acord per promocionar el beach tennis dins les instal·lacions del club de Masnou.

Aquest acord ens permetrà desenvolupar la nostra activitat com a club gaudint de nous serveis i sobretot ens permetrà poder ampliar el calendari d’activitats que fins ara estava aturat en motiu de la manca de sorra a Montgat i de la previsió d’obres al passeig marítim.

Per cel·lebrar aquesta nova etapa, que tot just començarà al Juliol amb l’inici de l’stage de beach tennis i la summer cup, hem organitzat una festa de benvinguda el proper dissabte 7 de Juliol a partir de les 17h de la tarda.

Aquesta activitat, que està oberta exclusivament a socis del Club Beach Tennis Montgat i a socis del Club Nàutic Masnou, serà gratuïta per tothom (a excepció del sopar).

Les activitats que hem preparat son les següents:

17.00: TORNEIG DE DOBLES PER NIVELLS

  • Torneig lúdic i festiu on hi son benvinguts tots els nivells de joc i totes les edats (a partir de 8 anys)
  • La inscripció es pot fer en parella o de forma individual (nosaltres te la busquem). Les parelles poden ser de dobles masculí, dobles femení i/o dobles mixte.

20.00: PARTY GAMES

  • Divertida sessió de jocs de beach tennis dirigida pels nostres coaches.

21.00: SOPAR DE GERMANOR

  • Sopar en el mateix restaurant del Club Nàutic Masnou.
  • El preu per persona son 15€ i s’abonaran en efectiu a la organizació de l’esdeveniment a l’arribada.
 
Per a una bona organització de tota la jornada, us demanem que ompliu el formulari d’inscripció que trobareu clickant el botó blau i especifiqueu si us quedareu o no al sopar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *