ELS ORÍGENS

L’any 2012 s’origina el moviment de beach tennis a les platges Montgatines de la mà de Jocset Sport SL, empresa dedicada al foment dels esports de raqueta a Catalunya.

Veient el potencial que l’esport te i la rapidesa amb la que t’enganxa el joc, els integrants de Jocset Sport (Tània González, Marc Girós, Victor Martínez i Albert Becerra) comencen a organitzar les primeres trobades a Montgat amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, trobades que sorprenen per la bona rebuda i l’alta participació que tenen entre la població Montgatina.

Paral·lelament a la organització de les trobades, el 2012 Jocset Sport es presenta com a equip (sota el nom de CT Turomar, el club de tennis de Montgat) al Campionat de Catalunya per equips i aconsegueixen la 3a posició, resultat que va marcar l’inici de la participació assidua a les competicions federades de tots els membres de l’equip.

EL PRIMER TORNEIG

Davant de l’èxit de participació de les trobades que s’organitzaven i l’experiència de l’equip de Jocset en l’organització de tornejos de tennis, el 2013 s’organitza el I Open Beach Tennis Montgat, el primer torneig del municipi de Montgat inclòs en el circuit català de tennis platja de la Federació Catalana de Tennis.

El I Open, que va batre el rècord de participació en un torneig del circuit català, va rebre el suport total de l’Ajuntament de Montgat i de varies entitats i comerços del poble que es van sumar a la iniciativa oferint obsequis i premis per als participants. 

Beach Tennis Montgat, que poc a poc anava agafant força com a marca, va esdevenir des d’aleshores un referent en la organització de tornejos de beach tennis arreu de Catalunya gràcies a la implantació d’un nou sistema d’organització dels partits, el sistema classificatori.

LA CONSTITUCIÓ DEL CLUB

Les diferents activitats que s’anaven organitzant, van generar un moviment assidu de jugadors i jugadores de beach tennis a la platja de Montgat que es repetia setmana rere setmana.

Veient la bona acceptació, a partir del 2014, l’empresa Jocset Sport decideix donar un pas més en quant a l’activitat social que el beach tennis genera al municipi i es comencen a crear les bases per a que Beach Tennis Montgat esdevingui un Club Esportiu.

El Club es constitueix oficialment com a entitat sense ànim de lucre dins el registre d’entitats esportives, el Juliol de 2015 sota el nom de Club Esportiu Beach Tennis Montgat, amb número de registre 17434 i presidit per Tània González Margalef.