Comencen les classes gratuïtes per a socis els dissabtes!

Aquest proper dissabte 20 d’Octubre donem el tret de sortida a les classes en grup i les americanes gratuïtes per als socis de Beach Tennis Montgat i els socis del Club Nàutic Masnou.

Les classes tindran una durada d’una hora i cada dissabte convocarem a un determinat nombre de jugadors en funció del seu nivell de joc i segons el calendari que trobeu en la imatge.

La convocatòria la farà el nostre coach, Victor Martínez, durant la setmana i els convocats hauran de confirmar l’assistència.

Si ets del Nàutic Masnou i t’agradaria participar d’aquestes classes, posa’t en contacte amb el Coach (605 13 73 75) i ell t’assignarà una categoria i t’inclourà en les convocatòries corresponents al teu nivell.

CATEGORIES

S’han creat 4 categories seguint els següents criteris que trobeu a continuació més el criteri de l’equip tècnic: 

1ªA Categoria:

Jugadors/es federats amb un nivell de joc molt alt, habituals del circuit nacional i internacional, que juguen a 1ª categoria

1ªB CATEGORIA:

Jugadors/es amb un nivell de joc alt, habituals del circuit nacional i internacional i que juguen a 1ª categoria.

2ª CATEGORIA:

Jugadors/es amb un nivell de joc mig, habituals del circuit nacional o bé que just comencen a jugar a 2ª categoria

3ª CATEGORIA:

Jugadors/es amb un nivell de joc baix, que acaben de començar a jugar o fa temps que no juguen i que no han participat a cap competició del circuit nacional o bé fa temps que no hi participen

AMERICANES

Les americanes tindran una durada d’una hora i mitja i el funcionament de cara a la participació serà el mateix que el de les classes. Cada setmana, el Coach farà la convocatòria i els convocats hauran de confirmar l’assistència.

Si ets del Nàutic Masnou i t’agradaria participar d’aquestes americanes, posa’t en contacte amb el Coach (605 13 73 75) i ell t’assignarà una categoria i t’inclourà en les convocatòries corresponents al teu nivell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *